Ulkomuototuomarit ry - Finnish Dog Show Judges' Society

YHDISTYS     NÄYTTELYT     TUOMARIT     KOULUTUSKALENTERI     KOULUTUSMATERIAALIA     OPINTOMATKAT     KESKUSTELUPALSTA     LINKIT   

          

Harry Tast


Kuva: Koirauutiset

Osoite: Kirkkotie 4, 13720 Parola

Puhelin: 0500 - 711 075
Sähköposti: harry.tast@outlook.com
Syntymävuosi: 1945

- - - - -

Omistanut ja/tai kasvattanut seuraavia rotuja: karkeakarvainen kettuterrieri, sileäkarvainen kettuterrieri

Kasvatustyötä vuodesta:
hankkinut ensimmäisen koiransa vuonna 1963 ja kasvattanut ensimmäisen pentueensa vuonna 1968

Kennelnimi: Bonnie Step

Kielet: suomi, ruotsi, englanti, saksa ja ranska

Arvostellut seuraavissa maissa: paitsi Pohjoismaissa myös Alankomaissa, Australiassa, Belgiassa, Bulgariassa, Espanjassa, Etelä-Afrikassa, Irlannissa, Islannissa, Iso-Britanniassa, Israelissa, Italiassa, Japanissa, Kanadassa, Kazakstanissa, Kiinassa, Kreikassa, Kroatiassa, Latviassa, Liettuassa, Portugalissa, Ranskassa, Romaniassa, Saksassa, Sloveniassa, Sveitsissä, Unkarissa, Uudessa-Seelannissa, Venäjällä ja Virossa.

Pätevöity ulkomuototuomariksi: 1985

Harry Tastille on myönnetty Kennelliiton Vuolasvirta-palkinto vuonna 1982.
Hän on vaikuttanut monissa eri luottamustehtävissä Kennelliitossa, kennelpiirissä ja rotujärjestötoiminnassa. Hän on ollut Kennelliiton hallituksen ja valtuuston jäsen, tulevaisuustoimikunnan sekä näyttely- ja ulkomuototuomaritoimikunnan puheenjohtaja, rotumääritelmätoimikunnan jäsen, Etelä-Hämeen kennelpiirin luolakoirajaoston puheenjohtaja ja Suomen Kettuterrierit ry:n puheenjohtaa. Suomen Kennelliiton edustajana hän on toiminut FCI:n ulkomuototuomari-, näyttely- ja luolakoiratoimikunnissa.

Hänelle on myönnetty Suomen Mustaterrierit ry:n hopeinen ansiomerkki ja Unkarinpaimenkoirat ry:n kultainen ansiomerkki sekä Suomen Tiibettiläiset ry:n viiri.

Koirien lisäksi hän harrastaa ratsastusta ja hevoskasvatusta. Hän on toiminut kouluratsastustuomarina sekä Hippos ry:n orilautakunnan jäsenenä ja ratsuhevosten askellajituomarina.


Arvosteluoikeudet:

    Kaikki rodut