Ulkomuototuomarit ry - Finnish Dog Show Judges' Society

YHDISTYS     NÄYTTELYT     TUOMARIT     KOULUTUSKALENTERI     KOULUTUSMATERIAALIA     OPINTOMATKAT     KESKUSTELUPALSTA     LINKIT    

          

Soile BisterOsoite: Itäinen Kuninkaantie 219, 02580 Siuntio

Puhelin: 044 - 554 8485
Sähköposti: soile.bister@luukku.com
Kotisivut: http://www.elisanet.fi/trixer

Syntymävuosi: 1956

- - - - -

Omistanut ja/tai kasvattanut seuraavia rotuja: kääpiösnautseri, snautseri, pinseri, dobermanni, bouvier

Kasvatustyötä vuodesta: hankkinut ensimmäisen koiransa vuonna 1967 ja kasvattanut ensimmäisen pentueensa vuonna 1971

Kennelnimi: Trixer

Kielet: suomi, ruotsi, englanti, saksa, espanja ja italia

Arvostellut seuraavissa maissa: paitsi Pohjoismaissa myös Alankomaissa, Australiassa, Belgiassa, Brasiliassa, Espanjassa, Etelä-Afrikassa, Indonesiassa, Irlannissa, Islannissa, Israelissa, Italiassa, Itävallassa, Kanadassa, Kazakshtanissa, Koreassa, Kreikassa, Kyproksella, Latviassa, Liettuassa, Portugalissa, Puolassa, Ranskassa, Saksassa, Singaporessa, Sveitsissä, Ukrainassa, Valko-Venäjällä, Venäjällä ja Virossa

Pätevöity ulkomuototuomariksi: 1981

Soile Bister on kasvattanut hyvällä menestyksellä etenkin kääpiösnautsereita, hänen kasvattiensa joukossa on useita Euroopan- ja Maailmanvoittajia sekä kansainvälisiä valioita.
Hän on myös ammattitaitoinen trimmaaja. Soile Bister on palkittu kasvatustyöstään Suomen Kennelliiton Vuolasvirta palkinnolla.
Hän on ollut erittäin aktiivinen yhdistystoiminnassa ja toiminut mm Suomen Snautseri ja Pinserikerhon puheenjohtajana ja Suomen Koirankasvattajat ry:n hallituksessa sekä jäsenenä monissa Suomen Kennelliiton toimikunnissa. Soile Bister on myös julkaissut kääpiösnautsereita käsittelevän kirjan.

Arvosteluoikeudet:

    Kaikki rodut